newpharma.be - aggregation
newpharma.be - aggregation

Goeie prijzen, alles correct!
Ik koop al jaren op Newpharma. Ze hebben een groot gamma en een gebruiksvriendelijke website. Prijzen zijn interessant en er zijn regelmatig promoties waarvan je per mail op de hoogte wordt gehouden. Ik ben tevreden!
Snelle levering, goeie service
ik ben zeer tevreden over de aanbiedingen van Newpharma; de info over de producten is heel duidelijk
Minder druk zetten om aankopen te doen en als er promotie is liefst een langere periode laten niet 1 dag of 1 nacht want dan haak ik af.
Het enige wat ik soms vervelend vind is dat ik soms mis aan het aantal artikelen die ik doorgeeft heb er dan echt soms te veel van zoals in onlangs. Het was een artikel inkopen in gratis en blijkbaar had ik die twee keer aangeklikt per vergissing en had er dan vier. Misschien zou het niet slecht zijn om er een papier bij te steken om terug te kunnen verzenden wanneer er een vergissing gebeurd.! zoals bij *** daar telkens een papier bij zodat je wanneer het niet OK is kan terugsturen. Voor de rest ben ik zeer tevreden met vriendelijke groetjes, ***
In orde, enkel zou het nog gemakkelijker zijn als er meer doelgerichte info bij de producten stond. NIET om zelf dokter te spelen, maar wel om de juiste vorm van magnesium bijvoorbeeld te vinden. En of het middel al dan niet compatibel is met bijvoorbeeld migraine ... veel gevraagd eh?
Alles is goed verpakt en snel geleverd, zoals beloofd
Eenvoudig om te bestellen ,, goede opvolging ,,snelle levering ,, alles ok
heb niet zo direct een advies. Voorlopig verloopt alles vlot, hopelijk blijft het zo.