AXA Belgique - eAuto - FR
AXA Belgique - eAuto - FR
AXA Belgium, ce sont quelques 3 200 courtiers et 3 000 collaborateurs qui mettent leur expertise au service de 2,9 millions de clients pour leur offrir des produits d’assurance flexibles et adaptés à leurs besoins réels. De par son métier d’assureur, AXA Belgium est également un acteur clé en prévention. La protection est inscrite dans ses gènes et se traduit au quotidien par des investissements conséquents dans la recherche et dans l’éducation aux risques. En 2021, AXA Belgium a réalisé un chiffre d'affaires de 3,5 milliards d'euros et un résultat opérationnel de 243 millions EUR.

Alles is goed verlopen dank je wel
snel gehandeld alleen mochten we geen foto's bekijken van eventuele schade die er niet was en ook mochten we de offerte niet zien van de tegenpartij dus dat wil ook wel wat zeggen en was snel afgehandeld vermits het over verborgen gebreken was en het dossier was snel afgehandeld
We zijn heel tevreden voor de snelle service die wij hebben gehad
En de goede uitleg die we gekregen hebben van onze makelaar
Wij waren verantwoordelijk voor het ongeval, ons voertuig had geen schade, wij hebben geen zicht op de regeling tussen de schadelijker....
Vlotte behandeling van het dossier
zeer goede opvolging makelaar en correcte afwerking
Ik kan niets negatief zeggen over de ervaring.
Ik mocht kiezen waar ik mijn voorruit liet herstellen. Afhankelijk van de plaats moest ik gewoon mijn verzekeraar de naam geven van de hersteller, zodat zij een opdracht aan hen konden sturen.
Verder alles vlot verlopen, en betaling meteen via de vrzk.
Goede en snelle afhandeling
Omdat men suggereert dat ik de schade zelf heb veroorzaakt ipv vandalisme aan mijn voertuig, hierdoor is er geen tussenkomst. Schade is nochtans door de politie vast gesteld!
....